ShareMTA Fórum
Köszöntünk a fórumon! Kellemes böngészést kíván, a ShareMTA.
ShareMTA Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Köszöntünk a ShareMTA fórum weboldalán!
Belépés
Statistics
Összesen 10 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: DominikKovacsJelenleg összesen 55 hozzászólás olvasható.in 50 subjects
Discord Server
Top posters
Seby (66)
66 Hozzászólások - 92%
Drake (2)
2 Hozzászólások - 3%
2 Hozzászólások - 3%
1 Témanyitás - 1%
1 Témanyitás - 1%

Go down
Seby

Adam D Russel karaktertörténete CboI2wC
Hozzászólások száma : 66
Reakció Pontok : 809
Csatlakozás : 2020. Feb. 28.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Szerver, Fórum.
Felhasználó profiljának megtekintése

Adam D Russel karaktertörténete Empty Adam D Russel karaktertörténete

Csüt. Dec. 17, 2020 12:36 pm
Adam D Russel karaktertörténete OCbv9ge

Adam D Russel vagyok 31 éves férfi. Normál életű családból származom, nem voltunk túl gazdagok, de túl szegények sem. San Fierro-ban születtem, és jelenleg itt is élek a munkám miatt, de Los Santos-ban van házam. 14 évesen már eldöntöttem, hogy én adóigazgatósági szakra fogok jelentkezni, és egyszer a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezérezredese legyek. Tanulgattam nagyon sokat, amíg oda értem, hogy a barátaim ajánlották nekem, hogy éppen a kormánynál van egy ilyen lehetőség, hogy az egész  NAV az enyém lehet, úgy kezelhetek mindent ahogy akarok, de határokon belűl, továbbá a gépjárműket, ruhákat, fegyvereket és a többit is ők állják. Én elfogadtam a lehetőséget, még jobban tanulgattam, míg végül sikerült. 15 évesen apukám Sebastian D Russel segített nekem tanulmányaiban, ugyanakkor Edina D Russel anyukám is sokat segített nekem. Mindketten támogattak az életem során, mint lelkileg, mint fizikailag is. 20 évesen eldöntöttem, hogy San Fierro-ból elköltözök Los Santos-ba, majd ez körülbelűl 1 évig tartott, majd visszaköltöztem 21 évesen San Fierro-ba.

Iskolák, hobbik:

Az általános iskolán végigsuhant, majd a középiskolában pénzügyet tanult. Ezzel később elhelyezkedett kisebb cégekben, ahol elkezdte megírni a cégek adóigazgatási papírját, foglalkozott a papírügyekkel, majd később felajánlotta az Önkormányzat, hogy vezérezredesként helyezkedhessen el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal-nál. Hobbia-i az autószerelés, helikopter vezetés.
Vissza az elejére
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.