ShareMTA Fórum
Köszöntünk a fórumon! Kellemes böngészést kíván, a ShareMTA.
ShareMTA Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Köszöntünk a ShareMTA fórum weboldalán!
Belépés
Statistics
Összesen 10 regisztrált felhasználónk van.Legújabb felhasználó: DominikKovacsJelenleg összesen 55 hozzászólás olvasható.in 50 subjects
Discord Server
Top posters
Seby (66)
66 Hozzászólások - 92%
Drake (2)
2 Hozzászólások - 3%
2 Hozzászólások - 3%
1 Témanyitás - 1%
1 Témanyitás - 1%

Go down
Seby

[INFORMÁCIÓ] Script - nélküli szervezetek CboI2wC
Hozzászólások száma : 66
Reakció Pontok : 809
Csatlakozás : 2020. Feb. 28.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Szerver, Fórum.
Felhasználó profiljának megtekintése

[INFORMÁCIÓ] Script - nélküli szervezetek Empty [INFORMÁCIÓ] Script - nélküli szervezetek

Vas. Márc. 01, 2020 4:29 pm
Információ & Szabályzat] Script - nélküli szervezetek
Fontos, hogy a Script - nélküli szervezetek' összes témájában érvényben él az általános fórum szabályzat is.
- *1 Kivéve a második (2) pont, illetve a tizenötödik (15) pont. - Melynek nem ismerete nem mentesít fel a szankció alól!

1. Ne plagizálj!
Plágium: Plágiumnak vagy plagizálásnak nevezik azt a cselekedetet, ha valaki egy másik ember (az eredeti szerző) munkáját saját publikált munkájában hivatkozás, forrás megjelölés és/vagy szerzői engedély nélkül felhasználja, azt sajátjaként tünteti fel, és ezzel az eredeti szerző jogait sérti.

Amennyiben más munkáját akarod sajátodként feltüntetni, mindenképpen konzultálj az eredeti szerzővel mielőtt közzéteszed a témádat. Amennyiben az eredeti szerző nem engedélyezi a téma / vagy akármilyen tartalom / 'másolását', abban az esetben tartsd tiszteletben ezt a kérést.

Büntetés: Téma bezárás és fórum figyelmeztetés.

2. Felesleges hozzászólás a saját témádhoz / más témájához /
Minden formában tilos a haszontalan dolgok közzététele amely csupán a téma- és a hozzászólás fellendítésére szolgál. Ez azt is magába foglalja, ha egy inaktív frakció témáját akarja valaki aktívabbá tenni azzal, hogy troll képeket tesz közzé. Ha a posztnak nincs 'mondanivalója', inkább ne szólj hozzá a témához. Alább pár példa, néhány helytelen posztról.

Példák:

'Bump' / 'Up' hozzászólások;
Más emberek idézése, saját mondanivaló nélkül;
Meme és troll képek közzététele;
Büntetés: Fórum figyelmeztetés.

3. Kép eredete / méretezés
Csak a ShareMTA szerveren készített kép és élménykép felhasználása lehetséges a fórumon. Az egyéb szervereken készített képek posztolása büntetést von maga után. Kivételt élvez egy - egy kép, ami a témát színesíti, de a kép nem tartalmazhat olyan dolgokat ami a ShareMTA szerveren nem található meg. A képeket normális módon kell méretezni, ha ez nem történik meg a moderátorok akár törölhetik is a képeket.

Büntetés: Fórum figyelmeztetés, nagyobb mennyiségnél téma zárás.

4. Hozzászólás csata
Ha a frakció témájába egy negatív hozzászólás érkezik, azt több módon is le lehet reagálni, viszont abban az esetben, ha ez nem a megfelelő módon történik azzal csak a frakció témáját sodorhatják rossz vízbe a frakció tagjai. Amennyiben egy oda - vissza hozzászólás csata alakul ki a frakció témája akár bezárásra is kerülhet. Aminek újranyitása akár 1 hét múlva lesz esedékes, ezt a lépést az a moderátor látja el, aki bezárta a témát.

Büntetés: Téma bezárás és fórum figyelmeztetés.

5. Tilos Fun Frakciót létrehozni!
A fun frakció lényege csupán egy olyan dolog amelyről csak a készítők tudják a frakció mögöttes tartalmait.

Büntetés: Téma törlése, súlyosságtól függően felhasználó VÉGLEGES kitiltása.

6. Felelősség a frakció tagokért
A frakció vezetője felelősséggel tartozik az összes frakciótagja illetve a frakció témája felé. Ez abban nyilvánul meg, hogy opcionális lehetősége adódik arra, hogy a posztokat saját belátása szerint szabályozza egy privát 'Élmény- és RP kép menedzsment'-ként. Viszont ez nem muszáj. A fórum szabályzata és globális moderátorai szigorúan szankciókkal súlyosbítják a posztolót, amennyiben bármelyik szabályzati pontot megsértik. A szankció súlyosságtól függően kihathat a témára is.

Büntetés: Fórum figyelmeztetés, téma zárás, felhasználó kitiltás.

Egyéb információk
Téma elévülése;
Ha a frakciód témájába egy hétig nem érkezik hozzászólás a frakció tagjaitól, abban az esetben a téma zárásra és archiválásra kerül.
Téma újrahasznosítása;
Ha a frakciód témája zárásra és archiválásra került, és újra szeretnéd használni, abban az esetben vedd fel a kapcsolatot az egyik Globális Moderátorral, aki visszahelyezi a témád a megfelelő helyre.
Frakció befejezése;
Amennyiben a úgy döntöttél, hogy a frakciót nem folytatod a társaiddal, abban az esetben egy egyszerű lépéssel segíthetsz a moderátoroknak azzal, ha ezt egy hozzászólásban leírod, vagy esetleg a téma címe elé oda teszel egy [Helyezhető] tag-et. Amiből az illetékesek tudhatják, hogy helyezhető a témád.
Script - nélküli frakció készítése;
Amennyiben még nem érzed azt magadról, hogy kellő információval rendelkezel egy Script - nélküli szervezet készítéséről, abban az esetben kattints IDE.
SNF Alfórum információk;
Minden olyan SNF amely alfórumot igényel a frakciójának, összesen két topic moderátorral és két alfórummal rendelkezhet.
További segítségek a moderátoroknak;
Abban az esetben, ha egy moderátor figyelmét elkerülte egy szabályszegés. Opcionális jogod van ahhoz, hogy jelentsd a témát / hozzászólást. Ez egy panelen keresztül jelez a moderátoroknak, a jelentések folyamatos elbírálás alatt állnak.

Magyarázat(ok):
A szabályzat pontjai természetesen csak az élményképek publikálására vonatkoznak.
A szabályzat módosítás jogát fent tartjuk!
Vissza az elejére
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.